Lezingen Klassieke Muziek

Muziekgeschiedenis is één van mijn grootste passies. Ik geef lezingen over componisten, met muziekvoorbeelden. Zonder vakjargon maar met enthousiasme!

Inmiddels heb ik vijftien muzieklezingen op mijn repertoire, waarvan het meest gevraagd zijn: De cantates van J.S. Bach, de muziek van de twintigste eeuw, met zevenmijlslaarzen de muziekgeschiedenis door, Beethoven, en de symfonieën van Haydn.

Op aanvraag stuur ik u de complete lijst met lezingen toe. Wat anderen ervan vinden? Lees maar:

Een boeiende, stimulerende en bijzonder onderhoudende ervaring! Arie weet als geen ander mentale luiken te openen naar inspirerende vergezichten en doet dit op een heerlijk ontspannende en natuurlijke manier! Altijd weer een feest Arie te mogen uitnodigen. Weinig mensen zijn in staat hun boodschap zó goed aan te laten sluiten bij hun luisterend gezelschap als Arie Vuyk.

Els Tan, Hoofd activiteitenbegeleiding Domus Magnus.